Chord Gitar Happy Asmara - Sampun lilo (Official Chord)


(Intro):F G Em E Am
F G F G

C Em Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
F G C
Tulus di nggo mbahagiane sliramu
C Em Am
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
F G C
Cukup aku yang merasakan itu...

F G
masio...aku dudu pilihanmu
F G
kowe tetep...neng atiku...

(Chorus):

F
Aku tresno karo kowe
G
nanging kowe tresno dee...
Em
aku sayang kowe
E Am
Nanging kowe sayang dee...
A Dm
uwes tak lialkno
G
Wes kowe lungo'o
C
Sing adoh teko uripku...

F
aku tresno karo kowe
G
nanging kowe tresno dee...
Em
aku sayang kowe
E Am
Nanging kowe sayang dee...
Dm
Snajan ati loro
G
Perih neng njero dodo...
C
Nanging kudu tak tompo

(Intro):Dm G Em E Am A Dm G C
G# C G# G

C Em Am
ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
F G C
Tulus di nggo mbahagiane sliramu
C Em Am
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
F G C
Cukup aku yang merasakan itu...

F G
masio...aku dudu pilihanmu
F G
kowe tetep...neng atiku...

(Chorus):

F
Aku tresno karo kowe
G
nanging kowe tresno dee...
Em
aku sayang kowe
E Am
Nanging kowe sayang dee...
A Dm
uwes tak lialkno
G
Wes kowe lungo'o
C
Sing adoh teko uripku...

F
aku tresno karo kowe
G
nanging kowe tresno dee...
Em
aku sayang kowe
E Am
Nanging kowe sayang dee...
Dm
Snajan ati loro
G
Perih neng njero dodo...
C
Nanging kudu tak tompo

A Dm
Snajan ati loro
G
Perih neng jero dodo
F C
nanging kudu tak tompo...

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2