Chord Gitar Dory Harsa - Ninggal Tatu (Official Chord)



(Intro):C G Am Em F C Dm
G-Am-Bm-C-Dm-Em
F Am F G-Am-Bm-Dm-G

C G
neng ngopo ra crito
Am Em
Yen kowe wes ra tresno
F C
Neng kowe malah lungo
Dm G
Ninggal tatu neng dodo
Am Em
Rasane ati iki
F c
koyo keno mowo
am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngliyo
C G
janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji
Am Em
Panase geni
F C
Ra koyo panase ati
am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi
(Reff):

C G
Kowe tak sayang sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
Tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan
C G
kowe tak gadang gadang
Am Em
Tegane gawe lirang
F C
angonku labuh kowe
Dm G
opo seng kurang

(Song):C G Am Em
       F C Dm G
       C Bb~C~Dm G C
       G-Am-Bm-Dm~G~

C G
neng ngopo racrito
Am Em
Yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
Ninggal tau neng dodo
Am Em
Rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo
C G
janjine ngancani
Am Em
Nganti nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji
Am Em
Panase geni
F c
Ra koyo panase ati
am Em
sak uwis ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi

(Reff):

C G
Kowe tak sayang sayang
Am Em
saiki malah ngilnag
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
aggonku labuh kowe
Dm G
Opo seh kurang

(Outro):C~

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2