Lirik Lagu Dory Harsa - Ninggal Tatu (Official Chord)












(Intro)

neng ngopo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo
Ninggal tatu neng dodo
Rasane ati iki
koyo keno mowo
barang wes ngerti
neng mburiku kowe ngliyo
janjine ngancani
nganti tekane pati
neng nyatane janjimu
kuwi mung kari janji
Panase geni
Ra koyo panase ati
sak uwise ngerti
kowe neng aku ngapusi
(Reff)

Kowe tak sayang sayang
saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang
Tegane gawe lirang
angonku labuh kowe
opo seng kurang

(Song)                       

neng ngopo racrito
Yen kowe wes ra tresno
neng kowe malah lungo
Ninggal tau neng dodo
Rasane ati iki
koyo keno mowo
barang wes ngerti
neng mburiku kowe ngeliyo
janjine ngancani
Nganti nyatane janjimu
kuwi mung kari janji
Panase geni
Ra koyo panase ati
sak uwis ngerti
kowe neng aku ngapusi

(Reff)

Kowe tak sayang sayang
tresnamu karo aku
kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang gadang
tegane gawe lirang
aggonku labuh kowe
Opo seh kurang

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2