Lirik Lagu Happy Asmara - Sampun Lilo (Official Chord)


(Intro)

ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiane sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu...
masio...aku dudu pilihanmu
kowe tetep...neng atiku...

(Chorus)

Aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee...
aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee...
uwes tak lialkno
Wes kowe lungo'o
Sing adoh teko uripku...

aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee...
aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee...
Perih neng njero dodo...
Nanging kudu tak tompo

(Intro)

ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiane sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu...

masio...aku dudu pilihanmu
kowe tetep...neng atiku...

(Chorus)

Aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee...
aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee...
uwes tak lialkno
Wes kowe lungo'o
Sing adoh teko uripku...

aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee...
aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee...
Snajan ati loro
Perih neng njero dodo...
Nanging kudu tak tompo

Snajan ati loro
Perih neng jero dodo
nanging kudu tak tompo...

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2