Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Official Chord)

LIRIK LAGU HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO



Sepine wingi iki
Ngerindu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku...

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandengkaro liyane

Yen pancen iki wis garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio..abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo di tinggl pergi
Tapi loro ati iki
Amergo di khianati...

Yen pancen uwis garise
Kowe gandeng karo dek e
Mung dungokno mugo langgeng
Sak lawase...

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane...

Yen pancen iki wis garise
Aku ikhlas batine
Kabeh kudu tak lalekke
Masio..Abot sanggane...

Ra sepirone loro ati iki
Amergodi tinggal pergi 
Tapi loro ati iki
Amergo di khianati

YEn pancen wis garise
Kowe gandeng karo dekee
Mung dungoko mugo langgeng
Sak lawase...

Ra sepiro ati iki
Amergo di tinggal pergi
Tapi loro ati iki
Amergo di khianati...

Yen pancen wis garise
Kowe gamdeng karo dek'e
Mugn dungoku mugo langgeng
Sak lawase...

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2