Lirik Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo (Official Chord)

LIRIK NELLA KHARISMA - AKU CAH KERJO







Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni kowe 
Wis ono sesasi.. genep dino iki..

Man yen pancen tresnoku iki
mbok anggek ono gunane
Aku ora kuciwo..lan ra loro

[Reff]

Dek lungaku ra kaget cidro
Aku lagi pingin mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo ke loro loro

Mas tresnoku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi saksine
Yen neng ati ra ono
wong lanang liyo..

Kowe rasah sok mutusi
Aku ra neng endi endi
Aku lungo among golek rejeki

Pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku
nganti ora duwe wektu
Wektu kanggo ngancani
ugo ngeterkr nyanyi

..Dongakno lakuku
ngayahi kewajibanmu
Senajan abot kanggomu
Nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan
aku lungo adoh paran
Ora bakal golek 
Lan nyanding wedokan liyo

>Kembali ke : [Reff]

..Ojo keloro loro
lungaku ra netes cidro
opo meneh ati mikir
aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
Ra ono tresno liyo  
mergo aku tansa setyo
Kudu percoyo tresnoku
iki mung siji kowe
Wani sumpah mati
ning ati ora ono liyane
Janjiku tak buktekke
Ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan
tekane selawase

>Kembali ke : [Reff]

..Anggonku ngabari yo mung
lewat BB eman
kadang sinyal angel
Marai dadi penghalang
ning yo kudu sabar
Ora usah nggo nesuan
Mergo tresno kui mestine akeh pacobaan
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan keciwo
Jembarno atimu sak jembare lau samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

[Reff] : II

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu 
Tak kuatne atiku tanpo sliramu..

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing nganti kegodho tetep setyo
Ojo nganti kegodho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Post a comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2